HNS podupire investicije na području Bjelovarsko-bilogorske županije

Sutra u četvrtak 28. listopada 2021. u Bjelovar u prostorije Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije i dopredsjedniku HNS Slavku Prišćanu, dolazi Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza. Nakon sastanka koji je planiran za 12 sati, obići će stadione, nogometnog kluba Bjelovar i Mladosti u Ždralovima.
Svojim dolaskom Marijan Kustić će nakon što je HNS izdvojio dio sredstava za gradnju terena u BBŽ dati podršku inicijativi i razvoju gradnje novih nogometnih stadiona Gradskog stadiona na Logoru, odnosno na Poljani dr. Franje Tuđmana, koji se gradi sredstvima grada Bjelovara. Isto tako, izražava zadovoljstvo i gradnjom i ulaganjem u novi stadion u Ždralovima na Igralištu ”Brdo” kojemu će se također pomoći.
Tom prigodom predstavnici HNS Marijan Kustić i Slavko Prišćan sastati će se i s predstavnicima uprava dvaju trećeligaša te županom Markom Marušićem i gradonačelnikom Dariom Hrebakom.
Kao i dosada HNS želi pomoći ulagati u infrastrukturu na području Bjelovarsko-bilogorske županije, a uz to doprinijeti ulaganjima u stručne edukacije, koje će unaprijediti rad struke, primarno trenerske organizacije. Potonje sigurno neće biti problem jer upravo je Slavko Prišćan predsjednik komisije nogometnih trenera HNS.