Formalizacija licenci

Poštovane kolege,
Kako je u nekoliko navrata bilo upita prema Nogometnoj akademiji HNS oko eventualnih novih termina za seminare formalizacije edukacije tj licenci stečenih u periodu kada je NA HNS izdavala neformalne licence C, UEFA B i UEFA A , želio bih vas izvjestit da postoji realna mogućnost da to napravimo u periodu 04.07. do 12.07.2017. Naime u tome periodu NA HNS planira provesti sastanke po nogometnim središtima (Zagreb, Osijek, Split, Varaždin i Rijeka) sa novoupisanim polaznicima na razinama C , UEFA B i UEFA A te specijalističkog tečaja za trenere vratara radi uvodnih prezentacija i potpisivanja ugovora.
Termini su: 04.07.2017.; 05.07.2017.; 06.07.2017.; 11.07.2017. i 12.07.2017.
Ukoliko imate informacija ili su vam se javili pojedini kandidti koji do sada nisu, iz bilo kojeg razloga formalizirali svoju edukaciju, molim vas da do 25.06.2017. prikupite njihovu dokumentaciju te istu proslijedite na NA HNS ili nas o tome izvjestite.
Mi ćemo do toga termina imati informaciju o tome u kojim nogometnim središtima će se , i naravno kada, organizirati sastanci i seminari formalizacije.
Sve to će se organizirati u poslijepodnevnim terminima i to od 16.30 do 17.30 za obavezni sastanak a 17.30 do 20 sati za seminar formalizacije. Prostori će biti isti oni u kojima se provodi nastava na našim tečajevima u pojedinim nogometnim središtima.
Molim vas da se angažirate malo oko ovog pitanja i pokušate obavijestiti zainteresirane polaznike ili njihove klubove, prvenstveno iz razloga izbjegavanja problema sa sportskim inspekcijama i omogućavanja legalnog rada što večem broju trenera, ali i iz razloga što će nakon ovog termina biti izraziti teško organizirati ponovno ovakve seminare a onda će treneri i klubovi imati objekltivan problem u radu.

Nadam se da ćemo zajednički uspješno okončati ovaj proces.

Sportski pozdrav,