Malonogometni turnir “PAN – KTC 2017.” – Spektakl u četvrtfinalu

Malonogometni turnir “PAN – KTC 2017.”  – Spektakl u četvrtfinalu

Ljetni malonogometni turnir “PAN KTC 2017.” bliži se svome kraju, a samim tim dolaze i sve bolje utakmice. U kratkoj analizi predstavit ćemo Vam sve parove četvrtfinala.

ZDENKA ’91 – JURGEN KLOPP I ODABRANICI
Momčad “Zdenka ’91” koja već dugo nastupa u istom sastavu plasirala se u četvrtfinale visokom pobjedom protiv ekipe “Moseć” rezultatom 7:1. No u četvrtfinalu Planteka, Tomašeka, i ostalu družinu iz Velikih Zdenaca očekuje puno teži izazov. Momčad Jurgena Kloppa predvođena futsal reprezentativcem i najboljim strijelcem 1.HMNL Kristijanom Postružinom, ali i Jurgenom Kloppom na klupi sigurno će biti veliki izazov za momčad “Zdenka ’91” koja se nakon visoke pobjede u osmini finala s pravom nada polufinalu.

PASCO PAN TEAM – ISO TOP CONSULTING
“Pasco Pan Team” ekipa prepuna mininogometnih reprezentativaca koja u svojim redovima ima Ivana Smoka, najboljeg strijelca Mininogometnog Europskog prvenstva nedavno igranog u Brnu pokušati će pobijediti ekipu “Iso Top Consulting” čije ime krije malonogometne majstore iz ekipe MNK “Jesenje” iz Krapine koji su ove godine lakoćom pokorili 2.HMNL. Ova utakmica pravi je mamac za gledatelje i sigurni smo da pravih malonogometnih majstorija neće nedostajati.

VEPROVI – CAFFE BAR “DIJAMANT” 
Prava poslastica za domaće ljubitelje nogometa zasigurno će biti utakmica između Veprova i Caffe Bar-a “Dijamant”. Popularni Orki, Vujo i ostala domaća ekipa pokušati će s turnira izbaciti branitelje naslova čije ime krije družinu iz Garešnice, Goluba, Matu, Garu koja je već godinama stalni gost finalnog dana turnira.

EUROPEK & STEP – FIMATOSPORT
Ekipa “Europek & Step” plasirala se u četvrtfinale nakon što je u lutriji šesteraca bila sretnija i spretnija od ekipe “Allegro Time”. Za prolazak u polufinale potrebna im je pobjeda protiv zagrebačke ekipe “Fimatosport”. Zagrebački hakleri u osmini finala lakoćom su izbacili ekipu Caffe Bar-a “Krletka” rezultatom 6:0 i pokazali kako su zasigurno kandidati za finalni dan turnira. Može li ih u tome spriječiti ekipa “Europek & Step” vidjet ćemo danas navečer.

Turnir počinje u 19:00h. Dođite i uživajte u malonogometnim majstorijama.

Vidimo se,
Sportski pozdrav